Bryllup | Holmenkollen Kapell | Lysebu | Oslo

Det er ganske hektisk på slutten av bryllupssesongen, så det blir dessverre lite med tid til å blogge bryllup akkurat nå. Likevel måtte jeg bare vise noen av bildene fra det fantastiske bryllupet til Karoline og Didrik. Jeg elsker virkelig å fotografere i det fine lyset som er om høsten, og denne dagen ble det et nydelig høstvær! Karoline og Didrik giftet seg i vakre Holmenkollen kapell og hadde festen på idylliske Lysebu med marka som nærmeste nabo. Som stjernen på verket av en fantastisk dag, så fikk alle jentene også en mulighet til å “være nestemann ut” når bruden kastet buketten – en herlig tradisjon som skaper godt med engasjement! Her er en liten smakebit fra den fine dagen til Karoline og Didrik, jeg storkoste meg med å være bryllupsfotograf for disse to!

Bryllup | Ullern Kirke | Ekebergrestauranten | Bryllupsfotograf | Oslo

Når bestefar blir med på dansegulvet med glowsticks og hawaii-krans, så skjønner du at det er en skikkelig vellykket bryllupsfest! Jeg skal ikke skrive så mye for å beskrive dagen til Henriette og Henrik, bildene (som denne gangen ble i overkant mange) skal få snakke for seg selv. Alt i alt kan jeg bare si at det var en strålende dag helt fra forberedelsene hos Jan Thomas Studio, til vielsen i Ullern kirke og selskapet på fantastiske Ekebergrestauranten med utsikt over Oslo. Flinke forlovere og et herlig brudepar gjorde at fotograferingen gikk som en drøm, og jeg hadde det fantastisk med å være bryllupsfotograf for disse to. For en nydelig dag og for en ubeskrivelig bra bryllupsfest, gratulerer til Henriette og Henrik!

Bryllupsfotografering | Norderhov kirke | Bryllup | Gjesvold Gaard

Til tross for flomvarsel og bøtteregn var bryllupet til Emelie og Leif Thomas en skikkelig sommerdrøm. Hvem sier at man må ha strålende sol til bryllupet? Disse trengte ihvertfall ikke det, og jeg syns det er så herlig når brudepar tar det med et smil, akkurat som disse to gjorde. Jeg fikk gleden av å følge disse to gjennom hele dagen – en magisk dag fra start til slutt! Til fotograferingen var det bare å ha paraplyen klar, og heldigvis manglet det ikke på valgmuligheter til lokasjoner på Gjesvold Gård – jeg likte spesielt godt de fine solsikkene. Under middagen fikk jeg også låne brudeparet for å rekke skumringen, et fantastisk lys som jeg elsker å fotografere i. Hipphurra for kjærligheten og disse to, jeg storkoste meg med å være bryllupsfotografen deres!

Bryllup | Jevnaker kirke | Hagebryllup | Bryllupsfotografering

For en dag og for en fest, bryllupet til Katrine og Trond Christian trosset alle værmeldinger og de fikk tidenes sommerbryllup! Etter en nydelig vielse i Jevnaker Kirke var det duket for bryllupsfest i hagen på Nærstad Gård. Mens gjestene koste seg med noe godt i glasset, fikk jeg litt tid med brudeparet for å fotografere de, og det gikk som en lek med disse to! Jeg fikk til og med låne de under middagen for å rekke de siste solstrålene, det var virkelig verdt det! Fantastisk stemning, latter og tårer, og en skikkelig bryllupsfest – den perfekte oppskriften på et vellykket bryllup som dette.

Gratulerer så mye til Katrine og Trond Christian, takk for at jeg fikk være en del av dagen deres, her er en liten smakebit fra bryllupet!

Hagebryllup | Hvasser | Bryllupsfotograf | Sommerbryllup

Noen bryllup er bare så fine at jeg må klype meg i armen. Hva er vel ikke mer idyllisk enn et nydelig hagebryllup i solskinn, med utsikt over skjærgården i Tjøme? Nettopp dette fikk Tiril og Bjørn Gunnar da de giftet seg på Hvasser i juli. Det manglet heller ikke på fantastiske detaljer i dette bryllupet, hvor fargene cerise rød, grønt og gull var gjennomgående. Jeg fikk gleden av å være bryllupsfotograf for disse to, og vi kunne velge og vrake i lokasjoner til fotograferingen! Etter en nydelig vielse i hagen, fikk vi låne naboens flotte blomsterhage til å fotografere i – helt magisk! Det var en drøm å fotografere dette bryllupet, spesielt når man har et perfekt brudepar (og verdens søteste valp) foran kameraet!

Gratulerer så mye til Tiril og Bjørn Gunnar, takk for at jeg fikk være en del av det nydelige sommerbryllupet deres!