Bryllupsfotografering | Leila Hafzi | Brudekjoler | Rosehagen Blomster

Nå har det vært skammelig lenge siden sist jeg blogget bryllup her inne, men det er fordi jeg for tiden også planlegger mitt eget bryllup som skal være denne våren. Jeg har likevel ikke ligget på latsiden når det kommer til bryllupsfotograferinger, og jeg har mange bilder både fra i høst og den kommende bryllupssesongen å vise, det gleder jeg meg til! Et av de mange spennende tingene jeg har jobbet med i høst er et inspirerende samarbeid sammen med kjoledesigner Leila Hafzi og de fantastiske jentene fra Rosehagen Blomster. Vi ønsket å ha en fotografering som viser at du kan få en god miks mellom den bohemske og romantiske stilen, samtidig som du kan være kreativ med blomstene for å få din personlige touch – akkurat dette er Rosehagen eksperter på! Leila Hafzi lager de mest fantastiske brudekjolene i eksklusive materialer, og jeg ble ikke mindre fan av kjolene hennes etter denne fotograferingen. Her kommer en liten smakebit fra noen av bildene vi tok, sammen med det nydelige kjæresteparet Helene og Daniel. Håper flere enn meg blir inspirert av de fine kjolene og blomstene!

Bryllup | Holmenkollen Kapell | Lysebu | Oslo

Det er ganske hektisk på slutten av bryllupssesongen, så det blir dessverre lite med tid til å blogge bryllup akkurat nå. Likevel måtte jeg bare vise noen av bildene fra det fantastiske bryllupet til Karoline og Didrik. Jeg elsker virkelig å fotografere i det fine lyset som er om høsten, og denne dagen ble det et nydelig høstvær! Karoline og Didrik giftet seg i vakre Holmenkollen kapell og hadde festen på idylliske Lysebu med marka som nærmeste nabo. Som stjernen på verket av en fantastisk dag, så fikk alle jentene også en mulighet til å “være nestemann ut” når bruden kastet buketten – en herlig tradisjon som skaper godt med engasjement! Her er en liten smakebit fra den fine dagen til Karoline og Didrik, jeg storkoste meg med å være bryllupsfotograf for disse to!

Bryllup | Ullern Kirke | Ekebergrestauranten | Bryllupsfotograf | Oslo

Når bestefar blir med på dansegulvet med glowsticks og hawaii-krans, så skjønner du at det er en skikkelig vellykket bryllupsfest! Jeg skal ikke skrive så mye for å beskrive dagen til Henriette og Henrik, bildene (som denne gangen ble i overkant mange) skal få snakke for seg selv. Alt i alt kan jeg bare si at det var en strålende dag helt fra forberedelsene hos Jan Thomas Studio, til vielsen i Ullern kirke og selskapet på fantastiske Ekebergrestauranten med utsikt over Oslo. Flinke forlovere og et herlig brudepar gjorde at fotograferingen gikk som en drøm, og jeg hadde det fantastisk med å være bryllupsfotograf for disse to. For en nydelig dag og for en ubeskrivelig bra bryllupsfest, gratulerer til Henriette og Henrik!

Bryllupsfotografering | Norderhov kirke | Bryllup | Gjesvold Gaard

Til tross for flomvarsel og bøtteregn var bryllupet til Emelie og Leif Thomas en skikkelig sommerdrøm. Hvem sier at man må ha strålende sol til bryllupet? Disse trengte ihvertfall ikke det, og jeg syns det er så herlig når brudepar tar det med et smil, akkurat som disse to gjorde. Jeg fikk gleden av å følge disse to gjennom hele dagen – en magisk dag fra start til slutt! Til fotograferingen var det bare å ha paraplyen klar, og heldigvis manglet det ikke på valgmuligheter til lokasjoner på Gjesvold Gård – jeg likte spesielt godt de fine solsikkene. Under middagen fikk jeg også låne brudeparet for å rekke skumringen, et fantastisk lys som jeg elsker å fotografere i. Hipphurra for kjærligheten og disse to, jeg storkoste meg med å være bryllupsfotografen deres!

Bryllup | Jevnaker kirke | Hagebryllup | Bryllupsfotografering

For en dag og for en fest, bryllupet til Katrine og Trond Christian trosset alle værmeldinger og de fikk tidenes sommerbryllup! Etter en nydelig vielse i Jevnaker Kirke var det duket for bryllupsfest i hagen på Nærstad Gård. Mens gjestene koste seg med noe godt i glasset, fikk jeg litt tid med brudeparet for å fotografere de, og det gikk som en lek med disse to! Jeg fikk til og med låne de under middagen for å rekke de siste solstrålene, det var virkelig verdt det! Fantastisk stemning, latter og tårer, og en skikkelig bryllupsfest – den perfekte oppskriften på et vellykket bryllup som dette.

Gratulerer så mye til Katrine og Trond Christian, takk for at jeg fikk være en del av dagen deres, her er en liten smakebit fra bryllupet!