Bryllupsfotografering | Leila Hafzi | Brudekjoler | Rosehagen Blomster

Nå har det vært skammelig lenge siden sist jeg blogget bryllup her inne, men det er fordi jeg for tiden også planlegger mitt eget bryllup som skal være denne våren. Jeg har likevel ikke ligget på latsiden når det kommer til bryllupsfotograferinger, og jeg har mange bilder både fra i høst og den kommende bryllupssesongen å vise, det gleder jeg meg til! Et av de mange spennende tingene jeg har jobbet med i høst er et inspirerende samarbeid sammen med kjoledesigner Leila Hafzi og de fantastiske jentene fra Rosehagen Blomster. Vi ønsket å ha en fotografering som viser at du kan få en god miks mellom den bohemske og romantiske stilen, samtidig som du kan være kreativ med blomstene for å få din personlige touch – akkurat dette er Rosehagen eksperter på! Leila Hafzi lager de mest fantastiske brudekjolene i eksklusive materialer, og jeg ble ikke mindre fan av kjolene hennes etter denne fotograferingen. Her kommer en liten smakebit fra noen av bildene vi tok, sammen med det nydelige kjæresteparet Helene og Daniel. Håper flere enn meg blir inspirert av de fine kjolene og blomstene!