Bryllupsfotografering | Norderhov kirke | Bryllup | Gjesvold Gaard

Til tross for flomvarsel og bøtteregn var bryllupet til Emelie og Leif Thomas en skikkelig sommerdrøm. Hvem sier at man må ha strålende sol til bryllupet? Disse trengte ihvertfall ikke det, og jeg syns det er så herlig når brudepar tar det med et smil, akkurat som disse to gjorde. Jeg fikk gleden av å følge disse to gjennom hele dagen – en magisk dag fra start til slutt! Til fotograferingen var det bare å ha paraplyen klar, og heldigvis manglet det ikke på valgmuligheter til lokasjoner på Gjesvold Gård – jeg likte spesielt godt de fine solsikkene. Under middagen fikk jeg også låne brudeparet for å rekke skumringen, et fantastisk lys som jeg elsker å fotografere i. Hipphurra for kjærligheten og disse to, jeg storkoste meg med å være bryllupsfotografen deres!