Forlovelsefotografering

Forlovelse – og kjærestefotografering er lekne, ærlige og stemningsfulle bilder. Dette er en fin og unik gave å gi til hverandre. Jeg fotograferer dere gjerne i Oslo eller hvor som helst i Norge eller utlandet. Sammen planlegger vi en location som passer deres ønsker og min fotostil. Dere må gjerne ta med dere forskjellige antrekk, ta med kjæledyret eller morsomme rekvisitter til fotograferingen!

Ta gjerne kontakt for råd og tips. Nedenfor finner dere en oversikt over pakkene jeg tilbyr.

-

-

Kjærestefoto

Vi møtes på avtalt location og jeg fotograferer dere i ca 1 time. Inkludert i fotograferingen får dere 6 stk høyoppløselige, retusjerte filer i farge og sorthvitt. Disse filene kan dere benytte til å produsere invitasjoner, forstørrelser og album der dere selv måtte ønske. Dere vil også få et webgalleri med oversikt over alle bildene, hvor filene er lavoppløselige og vannmerket med logo. Flere filer kan kjøpes i tillegg.

Pris: kr 2 500*

Utvidet kjærestefoto

Vi møtes på avtalt location hvor jeg fotograferer dere i ca 2 timer. Inkludert får dere 10 stk retusjerte og høyoppløselige filer, i farge og sorthvitt. Disse filene kan dere benytte til å produsere invitasjoner, forstørrelser og album der dere selv måtte ønske. Dere vil også få et webgalleri med oversikt over alle bilde, hvor filene er lavoppløselige og vannmerket med logo. Flere filer kan kjøpes i tillegg.

Pris: kr 3 500*

Forlovelsesfoto + Bryllupsfotografering

Ønsker dere bryllupsfotografering i tillegg til en av pakkene ovenfor vil dere få 20 % avslag på kjærestefotograferingen. Ta kontakt for å avtale dette.

*Ved kjøring utenfor Oslo kommer ett tillegg for kjøring på prisen.