Portrettfoto

Trenger du portrettbilder, bilder av konfirmanten eller nye bilder til portefolien hjelper jeg deg mer enn gjerne. Anne-Margrethe Photography fotograferer portrett innenfor mange anledninger og kategorier. Som portrettfotograf er jeg opptatt av å bruke naturlige omgivelser, som gir et personlig og moderne uttrykk. Jeg fotograferer både innendørs og utendørs, og er behjelpelig med forslag til location som passer din stil. Nedenfor finner du en oversikt over pakkeløsninger jeg tilbyr. Ta gjerne kontakt ved spørsmål eller om du ønsker en skreddersydd pakke for dine behov.

-

-

Konfirmasjonsfotografering 

Jeg møter konfirmanten på avtalt location og fotograferer i ca 1 time. Konfirmanten har også anledning til å ha forskjellige antrekk og stiler på bildene hvis dette er ønskelig. Inkludert i fotograferingen får dere 10 stk retusjerte og høyoppløselige filer, i farge og sorthvitt. Disse filene kan brukes til print av takkekort, forstørrelser eller album der dere selv måtte ønske å printe. Det følger også med et webgalleri med oversikt over de beste bildene (ca 100 stk) fra fotograferingen som er lavoppløselige og vannmerket med logo. Flere filer kan bestilles i tillegg.

Pris: kr 2 500*

Portrettfotografering

Vi møtes på avtalt location og jeg fotograferer i ca 1 time. Her er det også anledning til å ha forskjellige antrekk og stiler på bildene, dette kan avtales på forhånd. Inkludert i fotograferingen får du 10 stk retusjerte og høyoppløselige filer, i farge og sorthvitt. Disse filene kan brukes til print av forstørrelser der du selv måtte ønske å printe. Det følger også med et webgalleri med oversikt over de beste bildene (ca 100 stk) fra fotograferingen som er lavoppløselige og vannmerket med logo. Flere filer kan bestilles i tillegg.

Pris: kr 2 500*

*Kjøregodtgjørelse kan komme i tillegg til oppgitt pris ved kjøring utenfor Oslo